Открийте стартиращи фирми, услуги, продукти и още от нашия партньор .

...
Открийте стартиращи фирми, услуги, продукти и още от нашия партньор .
Коментари Харесай

Направете пролетното почистване по-добро с тази безжична прахосмукачка — допълнителни 20% отстъпка с този код

Открийте започващи компании, услуги, артикули и още от нашия партньор . New York Post може да получи отплата и/или партньорска комисионна, в случай че купувате посредством нашите връзки.

TL; DR:  До 16 април в 23:59 ч. Само PT, можете да получите безжичната прахосмукачка JASHEN V18 350W на ликвидация с спомагателни 20% отстъпка с код ENJOY20 на цена от единствено $135,99 (рег. $336).

За доста от нас пролетното разчистване е значимо и належащо време от годината, с цел да запазим разсъдъка си. За тези, които са се борили през зимата с прахосмукачка, която е на последно място, в този момент е вашият късмет да получите опция от висок клас за този сезон на пролетно разчистване.

До 16 април в 23:59 ч. Само PT, можете да получите тази към този момент понижена безжична прахосмукачка JASHEN на ликвидация с спомагателни 20% отстъпка с код ENJOY20 на цена от единствено $135,99 (рег. $336). Други търговци на дребно продават същия вакуум за над $200, този код ви дава $200 отстъпка! Този артикул също не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР